3. september 2013
Op og ned…

Der er ikke meget balance i dagenes kvalitet i øjeblikket.

I søndags hoppede jeg på et sydgående tog, og var på visit i skønne Sitges, der ligger ca. 40 min fra Barcelona. Det er en virkelig hyggelig by, som har formået at kombinere det gamle og fine, med det nye og smarte, og er fuld af liv i de smukkeste omgivelser.
Sitges2Sitges1Jeg spiste frokost med en dansk veninde, fik vandret igennem byen, drukket lidt mojitos og generelt klaret det meste af verdenssituation på 5 timer. En af de dage hvor det værste der sker er, at man skal vente på toget hjem lige præcis længe nok til, at man kan nå at få en is.
SitgesstationSitgesisOg ovenpå lørdagsvandring, så kunne det ikke have været en meget bedre weekend!

Så kom mandagen… Helt ærligt!
En af de der dage, hvor det hele bare er dumt fra morgenstunden. Masser af mails i indbakken, som man ikke rigtig ved hvad man skal stille op med. Kollegaer, der meget gerne vil have, at man liiige hjælper med det her og det her og det her og…
Tilsæt sådan en “jeg er lidt skidt i hele kroppen”-følelse, en kæmpe opvask, der står og råber, og så… en vigtig aftale, som man ikke kan melde afbud til, så man slæber sig ud af huset, stresser for at nå det, for så at sidde og glo i 20 minutter, indtil man får at vide “jamen, det er da først i morgen du har en aftale”… Really? Really?!

Efter sådan en dag er der ikke andet at gøre end at sætte sig demonstrativt i sofaen, væbne sig med god bog, yndlingsTV og hjemmelavede oatmeal&raisin cookies, og så bare fuldstændig ignorere resten af verden mens man venter på det bliver tirsdag.
Cookies
Vi satser hårdnakket på tirsdag!

Camilla

6 kommentarer til “Op og ned…”

 1. Rikke siger:

  Åh mandag. Den bitch. Godt du i det mindste havde en skøn søndag at varme dig lidt på i stedet.

 2. Maja siger:

  Lyder som en fantastisk søndag – men kender godt de pukkelryggede mandage, man indimellem skal kæmpe sig igennem 🙁

 3. Gitte siger:

  Alle hader mandage! Jeg blev hjemme fordi jeg intet orkede :p ups.
  Hvilken Edito bog er det du har gang i? :O

  • Camilla siger:

   Det kender jeg godt 🙂 Det er sådan nogle dage hvor jeg virkelig er glad for at have et så fleksibelt arbejde som jeg har!

   Fedt, at du kan genkende Edito bøgerne – vi har næsten hele serien, som vi har “arvet” fra J’s farmor (hun er stadig i live 🙂
   Det er “Vor tids helt” af Lermontov, som vi læste i gymnasiet, hvor den slet ikke sagde mig noget, men jeg tænker at jeg måske kan få lidt mere ud af den nu… 🙂
   Det er dog et længere projekt 🙂

Skriv en kommentar