11. februar 2014
Jeg har altid gerne ville have en svimmingpool

Altså, jeg elsker at svømme – og har altid drømt om en dag at kunne stå op, tage badetøj på, og hoppe direkte ud i min egen pool og svømme et par baner før dagen for alvor starter.

Der er tydeligvis nogen et sted i universet, der har hørt min drøm og tænkt “det skal hun da ha’!” Men altså… Jeg tror der er gået noget galt i kommunikationen et sted, for her til aften fik jeg i stedet oversvømmelse i køkkenet. Ja. Og en noget tvær underbo som nu har vand stående ned igennem loftet og ødelagte gulvbrædder.
Så altså næsten rigtigt…

I vores køkken har vi en lille slags indvendig “altan”, som vi bruger til opbevaring af diverse ting som støvsuger og strygebræt og vores vaskemaskine. Nu er der så sprunget et hul et sted inde i muren, og hele rummet bliver oversvømmet på ca. 5 min hvis vandet til vores lejlighed er tændt.

Køkken1Alle de dimser og ting og sager, der normalt står ude på altan/opbevaringsrummet i mit fine orange køkken.

Køkken2Suk…

Så nu sidder jeg med dybfrosne fingre efter at have søbet store mængder vand op derude af flere omgange, køkkenet fyldt med gryder og potter fyldt med vand, en spand med vand til når man skal på toilettet, og en anelse sortsyn.
Der er nu noget helt specielt ved gamle spanske bygninger, og spanske håndværkere, der kan komme engang i morgen selvom vi i mellemtiden er nødt til at have helt slukket for al vandet, så underboen ikke drunker…

Køkken3
I det mindste nåede jeg at købe masser af jordbær til at drukne mine sorger.

Camilla

4 kommentarer til “Jeg har altid gerne ville have en svimmingpool”

 1. Ana siger:

  Øv Øv,men du kan sikkert ikke lige huske da din Mormor fyldte hele bade værelsets gulv med vand, så du kunne ligge og svømme som en lille delfin 🙂 Men dette er noget helt andet og når jeg skriver dette håber jeg der er kommet håndværkere!

  • Camilla siger:

   Ja, det var ikke sjovt, men er heldigvis blevet repareret nu, så ikke længere nogen “svimmingpool”, men til gengæld vand i hanerne 🙂

   Og jeg husker udemærket sæl/delfin-legen hjemme hos mormor 😉 Jeg ved faktisk ikke hvorfor jeg ikke bare kastede mig ud i det, når nu chancen var der igen! 😀

 2. Eeyorenyk siger:

  Sgu da utroligt, du skal også altid brokke dig. 😛 Her har du ønsket dig pool i årevis, og når du så får én, endda en privat en af slagsen lige ved døren, så er det også galt! Tsk tsk altså!

  Haha – Held og lykke med at finde en håndværker, der kan få fixet det i en fart, så både I og underbo ikke drukner. Måske han kan lave en rigtig pool, og så kan I dele med underboen, som plaster på såret? 😛

  • Camilla siger:

   Jamen, jeg er bare så besværlig og krævende! Jeg ved det godt 😀

   Det kunne have været SÅ fantastisk, hvis håndværkerne i stedet for bare at fixe rørene også havde lavet en rigtig pool! Det må jeg lige høre min udlejer om vi ikke lige kan få fixet 🙂

Skriv en kommentar