17. oktober 2013
Tanker om fremtiden…

Der har været lidt stille herinde siden Dewey’s Read-a-Thon i weekenden…

Efter jobbet i USA ikke alligevel blev til noget, bruger min hjerne lige nu helt utrolige mængder af energi på at finde ud af hvad fremtiden nu skal bringe.
Det er skønt og befriende at have alle døre åbne og ikke længere gå og vente på noget specifikt, men det kræver til gengæld også mange flere overvejelser og følelser at stå foran alle mulighederne… og så vælge det “rigtige”. For hvad er det? Og selvom man så finder noget man gerne vil, så er der som regel andre mennesker (som eksempelvis en arbejdsgiver), der også har noget at skulle sige om hvorvidt en plan kan føres ud i livet.

Så lige nu flyver planerne rundt i hovedet –  planter lyster og drømme i hjertet, og kræver min fulde opmærksomhed. Jeg sidder for det meste foran computeren og undersøger og søger og drømmer – og får ikke lavet helt så meget arbejde og blog, som jeg burde og gerne vil… Henad aftenen er hovedet blevet så propfyldt og musearmen så træt, at det eneste, der hjælper er tv-serier og fjollede bøger…

Jeg vender stærkt tilbage med (forhåbentlig) interessante eller ligefrem sjove historier om livet i Barcelona meget snart – lige nu lever jeg bare mest i drømmeland…

Camilla

2 kommentarer til “Tanker om fremtiden…”

 1. Gitte siger:

  Sjovt – bloggen har også stået stille hos mig siden readathon! Bruger al min tid på at bakse en hjemmeside sammen til min praktiksøgning, og når jeg når aften kan hjernen ikke klare andet end harry potter filmene :o)
  Glæder mig til at se, hvad der såskalske for dig – synd ned usa!

  • Camilla siger:

   Godt, jeg ikke er den eneste, der er lidt dårlig til blog i disse dage 😉

   Det er selvfølgelig skuffende når noget man har sat næsen op efter ikke bliver til noget, så der går lige lidt tid inden man “re-setter” hjernen og kan fokusere på noget nyt. Det tager sin tid, og jeg tror bare jeg skal give det tiden, og så satser jeg på, at det pludselig står lysende klart hvad jeg skal 🙂

Skriv en kommentar