20. september 2013
Nogen gange…

Der er vist ingen tvivl om, at jeg er glad for at bo uden for Danmarks grænser. At jeg (for det meste) trives med, at noget så simpelt som en indkøbstur kan blive til en udfordring i sprogkundskaber og kulturel forståelse. At jeg elsker at opleve nye ting, dreje om hjørnet og finde noget nyt.

Men nogen gange kan man alligevel godt komme til at savne dem man holder af – dem, der betyder alverden for en, og som altid har været der…

Så er det godt man kan få fint besøg af verdens bedste mutti, som kommer med både sovsejævner (jeg kan altså ikke finde det hernede!), skraldeposer (de passer perfekt inde i kontoret), og ikke mindst masser af dejlig hyggetid. Der skal bruges på fjollede spil, vandren rundt i byen, god mad og sågar et par kryds på min Barcelona bucket liste.

MuttiDet er et par år siden billedet blev taget, men jeg er cirka lige så nuttet, og min mutti cirka lige så smuk

Camilla

6 kommentarer til “Nogen gange…”

 1. Gitte siger:

  åååh hvor skønt med et morbesøg!! 🙂
  Min mor kommer faktisk også ned og besøger mig i morgen, dog er afstanden jo knap så stor 😉 Men alligevel altid dejligt :)!

 2. Mathilde siger:

  Ih, det lyder dejligt med besøg hjemmefra! Håber I får nogle skønne dage 🙂

  Det kan sagtens være, at jeg tager dig på ordet mht. Barcelona-tips! Jeg ved nemlig pinligt lidt om byen. Heldigvis skal vi besøge min fætter, som netop er taget derned for at skulle studere det næste halve år, så han har forhåbentlig nogenlunde styr på byen og fede seværdighede, når vi kommer om et par måneder. Men du må endelig sige til, hvis du har nogle must-sees! Gerne hvis det er sådan nogle lidt specielle og knap så turist-typiske 😉

  • Camilla siger:

   Tak for kommentareren! Og undskyld den lange svartid – der har været helt booket med et superhyggeligt besøg 🙂

   Vi må lige skrives ved når det kommer dertil, og så må vi se om ikke jeg kan komme med et par gode tips!

 3. Rikke siger:

  Åh hvor skønt med et længe ventet mor-besøg. Det er dog noget af det rareste og smukkeste i verden; og uanset hvor gammel man bliver, eller hvor langt man flytter væk, er der vel altid et lille nagende savn til ens søde mutti.

  Jeg håber, I får nogle fantastiske dage sammen i din fantastiske by 🙂

 4. Camilla siger:

  Ja, det har været superhyggeligt! Og det er nemlig helt rigtigt, at man altid savner sin mor lidt uanset hvad 🙂

Skriv en kommentar