9. september 2013
Mandagshygge

Mandag har været ret vægelsindet – den er gået fra “tænd stearinlys”-mørke ved middagstid til varmende eftermiddagssolskin til tusmørke med nye regnvejrstunge skyer på vej over himlen.

Den sidste mandag var ret meget en b*tch, der bare kørte på mig, så for ikke at blive snigløbet af denne mandags skiftende humør, tog jeg foranstaltninger: en gåtur ned til yndlingspladsen. En god kop kaffe akkompagneret af pladsens residente jam-session gruppe Mænd Der Har Røget, Drukket Og Spillet Guitar De Sidste 40 År:

MusikPlazadelSolCafePlazadelSolMen hold nu fast, de kan spille, så man tror det er Santana (eller hans glemte fætter), der lige har lagt vejen forbi Plaza del Sol!

Vejen hjem ledte forbi endnu en lille påmindelse om, at der er masser af fine og overraskende ting selv på en humørsyg mandag – nogen gange lige om hjørnet.
VægkunstGraciaVægkunstGracia2

Håber I alle har haft en dejlig mandag – selv med efterårets regnfyldte indtog. Personligt glæder jeg mig over undskyldningen for at finde sutsko, varmt tæppe og den gode tekop frem fra skabene 🙂

6 kommentarer til “Mandagshygge”

 1. Michelle siger:

  IIih, nogle dejlige billeder til sidst. Og så lyder det til, at du fik has på din mandag og gjort det til DIN dag 🙂

  • Camilla siger:

   Tak! Jeg synes selv det var så fin en væg! Den strækker sig faktisk endnu længere til højre, men jeg fik det fineste med 🙂
   Nu satser vi på, at jeg har fået “kamp-planer” til fremtidige mandage også 🙂

 2. Gitte siger:

  hahaha hvor er det fedt – tror også jeg vil til at snyde mandagen, genial idé!! 😀

 3. Rikke siger:

  Orv hvor er de sidste billeder dog fine og hjertevarmende; lige hvad man har brug for at løbe ind i på en humørsyg mandag. Magi om hvert gadehjørne – åh, det holder jeg af.

  (Og i skrivende stund sidder jeg i sofaen under et uldtæppe, med kattesutsko på fødderne. 😉 …)

  • Camilla siger:

   Ja, det er sådan en fin væg! Og det er helt sikkert det jeg holder så meget af ved Gracia – man finder tit den slags helt tilfældigt, bare fordi…

   (Og hvor lyder det altså fint med kattesutter – det vil nok glæde dig at høre, at mine er med den kære Plys :))

Skriv en kommentar