26. august 2013
Knald (på) køkkenet

Jeg er jo ret ny i blogverdenen, også som læser, så jeg har brugt en del tid på at sidde og finde interessante og finurlige blogs, som jeg har lyst til at følge med i, og jeg har konstateret, at der er virkelig mange mode/indretningsblogs i Danmark!

De indretningsblogs jeg faldt over, talte næsten allesammen om, at det vigtigste ved et lækkert/smart hjem ikke var hvor mange penge man brugte, men i stedet, at det var noget specielt, og jeg synes også, det lå lidt i formen, at det allerbedste er at have noget, som kun du har. Det kan jeg helt sikkert godt følge – jeg elsker at kende den dér lille butik, du ved, lige nede om hjørnet, som der ikke er så mange andre, der kender…

Lige på boligfronten er jeg dog nok desværre ikke rigtigt sådan en frontløber, der finder lækre marskandiserting, som jeg lige sætter i stand… Jeg er faktisk ikke særlig fiks til sådan noget.
Men! Så gik det heldigvis op for mig, at hvis det først og fremmest skal være specielt, og noget som ingen andre har, så har jeg faktisk det nogenlunde mest hippe køkken nogensinde!

Vi bor i en ældre spansk ejendom fra slut-tresserne, og jeg tror vores lejlighed er den sidste tilbage i opgangen, som ikke endnu har fået nyt køkken og badeværelse, men det er jeg faktisk ret glad for… For vores køkken er nu virkelig “one-of-a-kind”!
Jeg spekulerer tit over hvad der var for en spansk “indretnings”-person, der kiggede på planerne for denne bygning, og så sagde: “Orange og mørkeblåt er så toplækkert sammen! Dét skal vi ha’!”
Som sagt, så gjort:

Vægmedskabe Flot, ikke?
Den der skrå “låge” er faktisk emhætten, der larmer som en helikopter, og overhovedet ikke suger noget som helst…

Meget kan man sige om selve farvevalget, men det er gennemført: hele køkkenet er dækket fra gulv til loft med fliser, og alle skabe er ligeledes i orange/mørkeblå-combi’en!
Saltpepper
Derfor har jeg (selvfølgelig, hip som jeg jo er) følt mig nødsaget til at næsten kun købe tilbehør til køkkenet, som var farvekoordineret… Ærligt mest, fordi jeg synes vores stakkels køkken er blevet udsat for nok, sådan rent farvemæssigt….

toasterJeg vil dog ikke opgive min fine retro-toastmaskine, så vi har bare aftalt (altså toaster’en og jeg), at vi leger den er orange, når der er gæster

At jeg så personligt virkelig synes orange er en farve, som reelt kun gør sig godt på en appelsin (kan I huske ponchoen?!), betyder jo intet, når man kan have et sådant smart og virkelig spansk køkken!
Vægmønster

17 kommentarer til “Knald (på) køkkenet”

 1. Gitte siger:

  hahaha, jeg elsker det 😀 Det er godt at du og toast’eren har en understanding der!

 2. Kathrine siger:

  Jeg nåede desværre aldrig op på Authur’s Seat, pga tidspres. Men det ligger ganske som must-do på min næste tur!

  Var dog oppe på Calton Hill, som havde en god udsigt til Authur’s Seat n__n

  Dit køkken er vist hvad man kalder retro. Rygtet siger det er meget moderne!

  • Camilla siger:

   Åh, ja, retro! Det havde jeg slet ikke tænkt på! Der blev mit skønne køkken lige endnu mere hipt 🙂

   Ang. Arthur’s Seat, så skal du virkelig unde dig selv det næste gang – turen og udsigten er skøn!

 3. Mathilde siger:

  Haha, der er da i hvert fald knald på farverne! Må indrømme, at jeg har et noget anstrengt forhold til orange, men til gengæld scorer dit køkken virkelig point på at være gennemført! 😀

  Jeg har i øvrigt nydt lige at bladre godt gennem dine Barcelona-indlæg! Er netop ved at planlægge en forlænget weekend dertil i efteråret, så jeg suger til mig 😀

  • Camilla siger:

   Jeg har det fuldstændig selv sådan med orange, men ja, det er tydeligvis med meget bagtanke – gud ved hvorfor! 🙂

   Du må endelig sige til, hvis du har lyst/brug for nogle specifikke tips eller hjælp til din tur 🙂 Det er jo en skøn by med masser af muligheder!

   • Camilla siger:

    Og jeg har jo desværre slet ikke skrevet så længe, så der er ikke så meget endnu, men planen er helt sikkert, at der kommer meget mere fremover 🙂

    Faktisk har jeg gået og pønset lidt på at lave en side med “min Top 10” til byen med nogen af de ting, jeg synes man “skal” se 🙂

 4. Eeyorenyk siger:

  Ja, det giver da god mening at kunne låne en e-bog ud, ligesom man gør med en rigtig bog. Men det er selvfølgelig lettere at snyde og fuske med e-bøgerne, end det er de med rigtige bøger, trods alt. Jeg kan da godt se det fra deres side af – Men fedt at det kan lade sig gøre, det vil jeg huske. 🙂

 5. Eeyorenyk siger:

  Hahaha. Åh Gud, det får jo mit køkken til at fremstå helt moderne og pænt. 😛 Men fedt at jeg ikke er den eneste med rædderlige rum i hjemmet. Mit badeværelse er fra 70erne og jeg sværger; én eller anden bør have tæsk med en våd spandauer, for at have fundet på at lortebrune fliser fra gulv til loft og loft i træ bare er totalt fedt på et badeværelse på 2 m2. -_-

  • Camilla siger:

   Dejligt – vi burde lave en klub måske? 🙂

   Der kommer helt sikkert et indlæg om mit badeværelse også – det er ikke ligeså smukt som køkkenet, men ligeså gennemført!

   Og hold nu op, det lyder lækkert med hvad jeg forestiller mig som et slags hulebadeværelse 🙂

 6. A + K = ♥ siger:

  Fedt, fedt og atter fedt – elsker retrofliserne!

  – Anne

  • Camilla siger:

   Tak! Ja, de er meget fine – har heldigvis et par ekstra, som jeg tror jeg bliver nødt til at tage med når vi engang flytter til evigt minde 🙂

 7. Sidsel siger:

  Haha, det er da skønt med et unikt køkken. Kan generelt godt lide en enkel effekt som er i en spøjs farve (har en orange sofa), men kan selvfølgelig godt blive for meget. Men det der køkken er da super retro 🙂

 8. CarryMyStyle siger:

  Jeg er vist den eneste i miles omkreds, der elsker orange:) Men okay til et køkken kan det godt blive lidt for meget, men jeg synes jeres køkken er super cool! Hvor er det bare fedt, at det er det må være det eneste tilbage i opgangen, så det er endda ekstra unikt:) Altid dejligt, når man opdager at et eller andet er trendy, når man ikke lige selv havde opdaget det;)

  • Camilla siger:

   Tak! Jeg er også blevet lidt mere positiv omkring det – det har tydeligvis gjort mig lidt hippere 😀

   Jeg brokkede mig endda over, at det er det eneste tilbage, der ikke er udskiftet (det er nu ret gammelt, så…), men ja, det er faktisk ret sjovt at det nok er det sidste køkken tilbage i verden, der lige ser sådan ud 🙂

Skriv en kommentar