10. juli 2013
It’s getting hot in here…

Det er ikke nogen hemmelighed, at det generelt er noget varmere i Barcelona end i Danmark – og det nyder vi godt af det meste af året. Det er skønt med lune aftener, kold sangria og masser af lys.

Men når vi nærmer os juli og august, så bliver det faktisk så varmt, at denne her dansker i hvert fald synes, at man godt kunne skrue lidt ned for alt det svederi.

Og de sidste to dage har kraftigt signaleret, at vi nu er nået til den del af året hvor jeg de næste 2 måneder har tænkt mig (mindst 3 gange om dagen) at sige: “Puuuha, det’ alt for varmt til så’en som mig!” Og så i øvrigt have så lidt tøj på som overhovedet muligt når jeg er derhjemme – på den helt utroligt ufrække måde! Han er nu heldig, ham J 🙂

Heldigvis er det også kirsebærsæson, og nu man elsker alle former for bær (sådan som jeg gør), så er det et lille plaster på såret. Se bare her hvad jeg har købt (og i øvrigt allerede spist):

cherries

I aften får vi besøg af en af mine ældste veninder fra gymnasiet, som ikke har været hos os før, så jeg glæder mig meget til at vise hende “mit” Barcelona – og få vendt verdenssituationen et par gange.

Camilla
Kategorier: Barcelona Tags: , ,

Skriv en kommentar