17. juli 2013
Det var lidt spøjst…

Der er to ting man skal vide om mig: (altså, der er nok mange flere, men nu leger vi lige, ik?)

1. jeg har bidt negle siden jeg var ret lille, og er først inden for de sidste år holdt (næsten) op

2. jeg har ikke sådan nogle lange, fine kvindehænder, men er i stedet udstyret med det, de fleste unægteligt ville kalde “pølsefingre”

Siden jeg stoppede med at gnaske i dem, har jeg (som regel forgæves) forsøgt at få bare nogenlunde pæne og lange negle, for det afhjælper lidt pølse-syndromet. Siden vi så flyttede til Barcelona har jeg dog haft betydeligt mere held med at få dem pæne, og selvom de stadig knækker ret tit – jeg bliver aldrig sådan én som tænker på at passe på dem, når nu den pokker dims skal åbnes! – er det blevet meget bedre.

Derfor har jeg selvfølgelig fortalt vidt og bredt (og lidt stolt) om den fantastiske nye “negle-hærder-den-gør-automatisk-dine-negle-fabulous” spanske neglelak jeg har opstøvet, og lidt om hvordan jeg nok bare var blevet mere kvindelig og voksen (du ved, de har nemlig pæne negle)

Alt det lige indtil veninde Louise i går som en sidebemærkning siger, at det gode ved al den pyha varme hernede jo er, at ens negle har så godt af det, og vokser meget hurtigere! What?! Det har jeg aldrig før hørt noget som helst om!

Men efter en hurtig konsultation med den alvidende onkel Google, så siger han altså det samme: det er noget med, at varme giver bedre blodomløb, og derfor vokser neglene hurtigere og har det generelt bedre. Der kan man bare se… Vidste du det?

Så altså, konklusionen må være, at jeg nok faktisk slet ikke er blevet hverken mere voksen eller kvindelig, men bare har fået en lille betaling for al det pokkers svederi.

Negle

 

 

(Ringfingerneglen knækkede af fredag, og er allerede ved at lave comeback – at varmen så gør, at jeg har medister i stedet for bare wiener er en helt anden sag!)

 

 

 

Camilla
Kategorier: Barcelona Bare mig Tags:

Skriv en kommentar