21. marts 2014
Videoblog!

Jeg har længe gået og rodet med tanken om at prøve at lave en af de famøse videoblogindlæg/vlog/noget… Det er ret grænseoverskridende at pludselig skulle udstille sig selv på den måde, men nu skal det være!
Der er spændende ting i vente (og en ret fjollet mig!) – what more could you want?

(Jeg er ret ny til alt det her, roder med kvalitet og redigering, vrøvler ret meget, og er i det hele taget ret amatøragtig (!), men jeg har håber, I bærer over med mig og kan grine lidt med. Det må man gerne!)

Camilla

21 kommentarer til “Videoblog!”

 1. Eeyorenyk siger:

  Man/Jeg kan ikke se videoen? :S

 2. GOWNSANDROSES siger:

  Du virker simpelthen så sød! Glimrende første video 😀

  Mit bedste mine fra Barcelona er netop fra en plads af en art, hvor vi efter en meget lang seværdighedstravetur endelig satte os og fik en meget stærk drink. Måske er den drinkens skyld, at jeg ikke kan huske detaljerne 😉

 3. Søs siger:

  Næææææh hvor er det hyggeligt! Fin fin video (og i øvrigt så meget bedre end mit første skud, mht. vrøvle-niveau og kvalitet 😛 )

  Jeg har endnu ikke besøgt Barcelona, men jeg har drømt mig dertil mange gange. Det bliver til en kærestetur en dag, hvor Frederik har lovet mig at vise mig byens smukke katedral (pudsigt, hva???). Derudover satser jeg stærkt på at vi skal indtage en masse tapas og drikke god vin!!

 4. Frk. Hyms siger:

  Ih, sikke en skøn video – du er så naturlig og sød 🙂

  Jeg vil vildt gerne til Barcelona (generelt vil jeg vist bare gerne ud at rejse en masse), men med en baby på vej bliver det nok mest en smule sightseeing og ellers bare ren afslapning hvis vi skulle af sted. Jeg ville elske at gå rundt og indsnuse byens stemning og maden(!) – åh, hvor vil jeg gerne ned og spise tapas og nyde vejret 🙂

 5. Birgitte siger:

  Vellykket videodebut.
  Jeg spurgte yngsten, hvad hans bedste minde var fra vores Barcelonatur i vinteren 12, hvor jeg var af sted med børnene, som dengang var 19, 17 og 14. “Mmm, der er jo så meget”, sagde han, “men det der oppe ad bakken med fugle i træerne og mosaikker, det var sjovt!”. Altså Park Güell. Og jeg tilslutter mig; der er så meget, men dér er dejligt en februardag, hvor solen varmer lidt og lover snarligt forår.
  Vi var også i og kunne lide Santa Maria del Mar. Fordi jeg havde læst Havets Katedral, som havde gjort indtryk på mig. Jeg behøver ikke at vinde den, jeg ville bare gerne give et bidrag til dig, der bor i en sjov, farverig og glad by 🙂

 6. Gitte siger:

  Søde Camilla, sikke en dejlig video :)! Du virker så sød, glad og frisk :)!!
  Mine to bedste minder fra Barcelona var en dag i zoo. Kæresten og jeg er lidt af nogle zoo-freaks, og vi ender næsten altid i dem, når vi er ude at rejse. Den her dag var der et skønt vejr, vi gik rundt i byen og vidste ikke hvad vi skulle give os til, og så fik vi øje på zoo og tog helt spontant derind. Det var fantastisk hyggeligt, og personligt synes jeg det er en meget god en af slagsen – meget mere grøn og mindre bur-agtig end vi ser f.eks. i dk og Tyskland.
  Og så var vi også oppe på mount tibidabo, hvor vi gik en meget idyllisk tur! 🙂

 7. Yay – elsker videoer! Og sikke en behagelig stemme du har 🙂

  Mit bedste minde fra Barcelona, well det er lidt svært, for det var en af de bedste storbyferier, jeg har været på, MEN – det var da vi spiste på Restaurant Tickets. Maden og tjenerne gjorde det til en magisk aften, og når jeg en dag får mulighed for at besøge byen igen, håber jeg på atter at spise der 🙂

 8. Mie siger:

  Synes du er sluppet rigtig godt fra din første video, dejlig stemme du har.
  Jeg har aldrig været i Barcelona, men ville elske at sidde på en cafe, gerne i det tidlige forår, så det ikke er så varmt, sidde der, spise dejlig mad og se på folket.

 9. Laura siger:

  Ej hvor hyggeligt!! Jeg er helt enig med din begejstring af bogen – det er virkelig også en af mine bedste læseoplevelser. Får helt lyst til at genlæse den igen! Jeg har vistnok besøgt Barcelona ad to omgange, og det der står klarest frem (det er efterhånden 8-10 år siden), det er Gaudis værker rundt omkring i byen. Særligt parken var jeg ret begejstret for!

 10. Irene siger:

  Jeg kunne godt tænke mig et glas af det der citronlemonade ;o)

  Ellers tror jeg bare, jeg ville nyde at gå rundt og opleve en ny storby og prøve en masse lokal mad og vin 🙂 Det er noget af det bedste ved at rejse!

 11. Mia siger:

  Hyggeligt at se dig live. Jeg var i Barcelona da jeg var 17 år, og dengang var det største, at se det fodboldstadium hvor Barcelona spiller :0). Hvis det var idag, ville jeg gerne se nogle af de smukke kirker og spise menu del dia. ELSKER at få menu del dia, når jeg er i Spanien, det et så dejligt at prøve forskellig mad. Tak for en god blog og mange hilsner Mia

 12. Karin siger:

  Jeg synes du gør det helt fantastisk!
  Tillykke med dine 50 followers. Jeg håber du laver endnu flere vlogs. :0)

  Jeg var i Barcelona da jeg var en 10 år gammel, tror jeg nok, jeg var nede med mine forældre og se OL i gymnastik. Så det er helt klart det jeg husker bedst. Plus at vi var på restaurant og fik pandekager som de stod og lavede ved siden af vores bord. :0) Jeg mindes også at taxaerne kørte mindeværdig stærkt. :0)

  Men jeg vil rigtig gerne afsted igen med min mand som ikke har være der, og så skal vi simpelthen gå amok i seværdigheder. :0)

  Min mail: skrivepultenkh@gmail.com

 13. Maja siger:

  Tillykke med de 50! Det er da en fantastisk video debut, du er smuk og går klart igennem 🙂

  Jeg har desværre aldrig været i Barcelona, men jeg kunne virkelig godt tænke mig det. Natuligvis skal jeg smage alle det mad, jeg kan komme i nærheden af. Derudover, har jeg en bekendt, der er opvokset i Barcelona og fortæller, at hun gik til menneskelig-pyramidebygning – det skal da opleves 🙂

 14. Astrid siger:

  Hvor der du sød 😉 Hyggeligt med ansigt og stemme.

  Jeg drømmer om at se Gaudis værker. Det er på min must liste og på et tidspunkt kommer jeg!

 15. Rikke siger:

  Åh, en skøn, skøn, skøn video! Du virker simpelthen som noget af det sødeste 🙂

  Og fin giveaway også! Jeg har været i Barcelona én gang som 7 årig, og det eneste, jeg reelt set husker, er et svagt glimt af min lillebror, der fjoller rundt på stadion med en af de kulørte FCB t-shirts på.
  Skulle jeg afsted i dag, var det nu ikke stadion, der stod højest på min seværdighedsliste. I stedet ville jeg forsvinde ind i snørklede gader, stirre på smuk arkitektur og drikke talrige kølige drinks på en fortovscafé. Ah!

  • Refuso: “Migrazione completata con successo: ora Attivisssimo.net ha…”hai scritto attivisssimo con tre S :DComunque si vede l’upgrade, non riesco a capire se sta scaricando la pagina ex-novo o se sta usando la cache! Bello, molto meglio ora. 😉

 16. gosia jacobsen siger:

  I sidste år havde jeg tøssetur til Barcelona og det var super dejlig. Hvad var den bedste? GAUDI, arkitektur, stemning, kinesisk massage vi fået til latterlig pris, japansk buffet hvor vi spiste alt for meget, stort set-alt!

 17. Camilla siger:

  Jeg var i Barcelona for et par år siden sammen med mine forældre og bror. Mens jeg var der læste jeg Havets Katedral og jeg giver dig ret i at det er en fantastisk bog, derfor vil jeg også virkelig gerne vinde den, så jeg kan læse den igen! 🙂 Et af mine bedste minder var da vi besøgte kirken Santa Maria del Mar. Det var super interessant når nu jeg havde læst om den i bogen. Generelt var det helt fantastisk at læse bogen mens jeg var i byen 🙂

 18. Sidsel siger:

  uh, ‘Havets katedral’ er også en af mine yndlingsbøger. Den er bare så god 🙂

 19. Nice blog here! Alѕo yоur website loads up very fast!
  What wweb host are yοu using? Cɑn І get yor affiliate link tⲟ your host?
  Iwish mу website loaded up аѕ fast as yourѕ lol

Skriv en kommentar