25. oktober 2013
Venskab

Lige nu sidder manden i mit liv og bedsteveninden inde i stuen og snakker og snakker… Der er skænket rødvin, vi har spist helt uhyggelige mængder af Matador Mix siden hun kom i går, og lige om lidt skal vi hyggespise ost, chorizo og brød.

Venskab

Jeg er velsignet med mange gode venner – fra forskellige tidspunkter i mit liv og som er vidunderlige mennesker, der giver mig noget unikt og uundværligt i mit liv.

Det er noget helt fantastisk at have fundet et andet menneske, som man har lukket ind og delt glæder, sorger og alt det ind imellem med. At der findes et andet menneske (flere hvis man er heldig), som kender én; ved hvorfor man tænker som man gør. Som man bare kan fortælle ting til uden at skulle forklare, men som ved hvad Tante Oda hedder og hvorfor det er så sjovt med hendes tarteletter. Som kan huske hvor kikset/sej man var i sine selvsyede hippiebukser i 8. klasse. Som kan trøste og forstå når der sker små ting som virker ubetydelige for andre. Som er den familie man selv har valgt.

BukserFlot, ikke? Jeg har selv syet dem

Lige om lidt har vi været hinandens familie i 20 år. Det er lang tid… Vi ved hvorfor noget er trist og hvorfor noget er det sjoveste i verden – og elsker ubetinget. For sådan er det med familie – også dem man ikke deler gener med…

Kat&MillaGlade grise på den årlige Tivoli-tur! Der skal løbes mellem forlystelserne!

7 kommentarer til “Venskab”

 1. CarryMyStyle siger:

  Dejligt indlæg. Må være skønt med sådan en veninde:)

  http://carrymystyle.com/Let-it-be-leather

 2. A + K = ♥ siger:

  Hvor lyder det dog som en dejlig aften, ligenetop den slags veninder, er de bedste, man kan have sig!

  – Anne

 3. Søs siger:

  Det lyder som opskriften på en super hyggelig aften!

  Vi er en gruppe af 6 tøser tilbage fra efterskoletiden som på trods af afstand har holdt sammen, og den i dag alle sammen befinder os i samme by (okay, ikke lige mig pt., men du ved hvad jeg mener). Venner er fantastiske og jeg ville ikke undvære en eneste af de piger, der sammen med manden i mit liv giver mig SÅ meget så jeg til tider føler mig som den heldigste i verden og kun kan håbe at jeg giver det samme igen!

  • Camilla siger:

   Hvor er det fedt, at I har holdt sammen så længe 🙂 Og ret utroligt, at I er endt sammen sted – det gør det hele lidt nemmere (selvom man lige tager et “smut” til Kina ;))
   Det er noget helt specielt med den slags venner, og man kan ofte nemlig kun gøre sit bedste og håbe på, at man kan give lige så meget tilbage som man får 🙂

 4. Eeyorenyk siger:

  Haha, godt der er en mere til at heppe med. 😀 Jeg har aldrig set Patriots, så det bliver første gang for mig. Men jeg ved dog at Dolphins vandt den sidste de spillede mod dem og eksperter siger at Patriots skal knokle for at det ikke bliver en tradition.

  Jeg er dog ikke al for håbefuld for delfinerne. De har tabt deres sidste to kampe og ikke den i søndags, men gangen før, var jo direkte pinlig! :S

Skriv en kommentar