6. januar 2014
Próspero Año Nuevo!

Helligtrekonger – dagen hvor julen officielt ender. Her i Barcelona er dagen i dag den vigtigste i hele julen (El Día de los Reyes Magos). Dagen, som børnene drømmer om og venter spændt på, hvor man mødes med familien, giver gaver og spiser til maven er propfuld.

I vores lille hjem er vi så småt ved at være helt udpakkede og føle, at vi er rigtigt hjemme igen. Helligdagen har resulteret i en ekstra lang weekend inden hverdagen igen begynder, og det er skønt.
December måned er fløjet forbi med hvad der føles som lynets hast – fyldt med varme, hygge, god mad og 14 dage i det danske med mange af dem vi holder allermest af.

Der var flere i Danmark, der (nogle lidt forsigtigt, andre mere bramfrie) spurgte til hvorfor der ikke havde været noget nyt på bloggen i næsten en måned (!) –  og mit svar er… at jeg simpelthen ikke ved det.
Jeg holder så meget af bloggen, og vil som det første forsikre eventuelle læsere, der stadig hænger ved om, at jeg ikke har tænkt mig at stoppe på nogen måde! Tværtimod kan jeg mærke, at min lille “pause” har givet mig ekstra blod på tanden.
Jeg tror ærligt talt bare tiden løb lidt fra mig, fordi december var fyldt med så meget liv og hygge, og så blev den stakkels blog forsømt… Jeg skal gøre mit bedste for, at det ikke sker så slemt igen 🙂

Jeg vil starte det nye år på bloggen med lidt billeder fra en skøn afslutning på det foregående – jeg håber, at I alle har haft en dejlig december, en hyggelig jul og et sjovt nytår – og at vi kommer til at se en masse mere til hinanden i 2014!

Barcelona var hele december klædt i de fineste farver!Portal d'Angel Barca Barcelona

Æbleskivepanden blev brugt meget flittigt!Æbleskiver

Indenfor i de danske hjem var der også pyntet så fint!Pynt

Og alle vores dage var fyldt med dansk kulde, men mest hygge og varme indendørs med vores kæreste.Lys

…Og med hjem til Barcelona kom masser af nye skatte! Heavy

8 kommentarer til “Próspero Año Nuevo!”

 1. Dejligt, at du er “tilbage” på bloggen:)Det ser rigtig hyggeligt ud altsammen. Jeg var også hjemme i DK over julen, men holdt nytår i Alanya, hvor der var fyrværkeri i 2 minutter ved havnen… Weeehh!;)Så næste år holder jeg det nu i DK.

  Godt nytår til dig også.

  • Camilla siger:

   Tak, jeg er også glad for at være tilbage 🙂

   Det er det samme hernede – nytåret bliver nærmest slet ikke fejret, og selvom jeg ikke har brug for den vildeste fest, så er det alligevel lidt hyggeligere med lidt fejring 🙂

 2. Wauw! Vidste ikke der blev pyntet så meget op i Barcelona – hyggeligt 🙂

  Har man egentlig fri den 25. og 26. i Spanien?

  • Camilla siger:

   Ja, de går ret meget op i pyntning med lys – hver større gade har sit eget design, og som man kan se, så er der masser af knald på farverne 🙂 Jeg elsker det!

   Og ja, man har fri både d. 25 og 26 i hele Spanien – d. 25 er juledag ligesom i Danmark, og d. 26 er Sant Esteban (St. Stephen’s Day – jeg er ikke helt sikker på hvem han er). Desuden har man fri d. 6. og 8. december, men ikke d. 24 eller 31.

 3. Rikke siger:

  Hvor er det dog rart, du er tilbage! Jeg har faktisk undret mig over, hvor du var henne og også savnet bloggen lidt! 😀 Det er et rart sted at klikke forbi.

  Og virkelig fine billeder 🙂

  • Camilla siger:

   Tak, søde Rikke! Det er meget søde og varmende ord 🙂

   Jeg er som sagt ikke helt sikker på hvordan der pludselig var gået så lang tid, men jeg skal gøre mit allerbedste for ikke at “forsvinde” sådan igen 😉

 4. Gitte siger:

  Godt at du er tilbage! 🙂 Er jo ret vild med at læse om dine barca-eventyr! Får lyst til at rejse hver gang jeg klikker mig herind.

Skriv en kommentar