25. april 2014
På nye eventyr…

Efter at have været ret fraværende det sidste stykke tid og teaset forleden om, at der foregår en masse spændende ting i Camilla-land, så er det vist på tide at løfte sløret for hvad jeg egentlig taler om.

For alle, der læser med herinde kan det næppe komme som en overraskelse, at jeg jo lider af en uhelbredelig udlængsel, og for evigt drømmer om at bo i alle verdens lande og opleve nye kulturer og sprog og… Og at selv den skønneste by ikke er nok til at få mig til at miste den eventyrlyst.

Så kort fortalt er det nu efter 5 fantastiske, spændende, utrolige og vidunderlige år tid til, at J og jeg pakker vores tasker (og lejlighed!) sammen, og tager videre på nye eventyr!

Den første gang jeg gav efter for udlængslen og rejste ud i den store verden på egen hånd var jo lige efter gynmasiet, hvor jeg var så heldig at ende hos en skøn familie i Bruxelles.

Og nu – knap 14 år senere – har livet valgt, at min rejse videre skal føre tilbage til netop den samme by, som jeg startede i!
Jeg har nemlig i forrige uge skrevet kontrakt på et nyt spændende job, som jeg glæder mig rigtig meget til, og skal begynde på allerede nu her i starten af maj i…. You guessed it:

BRUXELLES!

Brux3Et lille kig til Bruxelles’ hjerte – Grand Place

Det er unægteligt noget helt andet end Barcelona – som J for nylig beskrev det: Dårligere vejr og fodbold, og det er ikke Barcelona, men på plus-siden er der fantastisk øl, chokolade og ost! 🙂
Det bliver uden tvivl en omvæltning, og da jeg for et par uger siden fløj til Bruxelles til den endelige jobsamtale var det tydeligt, at byen er en anden, end den jeg kendte for 12-14 år siden. Men for mig gør det kun, at eventyret oprigtigt er nyt og spændende!

Brux2Bruxelles er fyldt med disse fine overdækkede arkader

Jeg glæder mig som et lille barn til at skulle finde et nyt hjem, finde steder der nu skal være “vores” steder, nye karriereudfordringer og kollegaer, have besøg af venner og familie og vise dem vores Bruxelles, og finde nye venner, og kæmpe nye kampe, som ofte kan ende i frustrerede tårer, men bagefter giver sejre for livet…

Brux4En meget træt, men glad, Camilla, der lige har fået nyt job, og hviler på Grand Place

Det bliver hårdt at sige farvel til Barcelona – vores lejlighed og hjem, som vi har boet i alle 5 år, vores venner, det skønne vejr, den afslappede kultur, og mest af alt byen selv. Barcelona er noget helt for sig, og den vil for evigt have en meget speciel plads i vores hjerter.
Så jeg vælger at se det mere som “på gensyn” end farvel… og der findes jo heldigvis masser af billige flybilletter 😉

Jeg håber på at kunne tage jer med på hele eventyret omkring flytning og farvel og nyt liv, og hvis internet-guderne er med mig, så kommer der den næste måneds tid garanteret masser af glade, frusterede, praktiske og lykkelige indlæg om vores nye eventyr!
Og så håber jeg selvfølgelig, at I har lyst til at blive ved med at følge med fremover på Twenty Years From Now – nu i Bruxelles!

Brux1Den smukke St. Michael og St. Gudula katedral i skumringen

18 kommentarer til “På nye eventyr…”

 1. Laura siger:

  Ej hvor spændende! Jeg glæder mig til at følge med fra sidelinjen 😀 Og tillykke med dit nye job selvfølgelig!!

  • Camilla siger:

   Tak, søde Laura! Jeg glæder mig meget til at fortælle en masse så snart jeg lige har 5 minutters overskud og tid 🙂 Og jeg er meget glad for, at du også har lyst til at følge med mig 😉

 2. Kæmpe tillykke, hvor spændende for jer!! Jeg kender så mange, som har ELSKET at bo i Bruxelles 🙂 Det bliver da vildt fedt med sådan et internationalt miljø! God hus/-lejlighedsjagt mv.

  • Camilla siger:

   Tusind tak! Det er jeg virkelig glad for at høre! Det lader til, at folk har meget delte meninger om byen, men jeg tror nemlig også det bliver super med det internationale miljø og alle de mange muligheder, selvom byen selvfølgelig ikke har den samme charme som Barcelona 🙂

 3. Frk. Hyms siger:

  Det lyder simpelthen så spændende! Stort tillykke med din nye job. Jeg glæder mig til at følge dig ligegyldigt hvor i verden du rejser hen 😀

  • Camilla siger:

   Tusind tak! Jeg er også rigtig spændt på hvordan alle de nye ting kommer til at foregå, og jeg er så glad for, at I har lyst til at følge med mig rundt i verden 😉

 4. Eeyorenyk siger:

  Uuuh, jeg tænkte nok at I skulle rykke teltpælene op til et nyt sted. 😛 STORT tillykke med det nye job og al det nye, spændende der skal til at ske for jer. 😀

  • Camilla siger:

   Ja, den slags er jo ret sandsynligt når man har med mig at gøre 😉 Tusind tak – jeg glæder mig meget til at fortælle noget mere om det fremover 🙂

 5. Kathrine siger:

  Det lyder helt vidunderligt 😀 Stort tillykke, dejligt alt det hele er faldet i hak!

 6. Rikke siger:

  Orv, det er i sandhed et nyt eventyr! Hvor er det fantastisk at høre! Stort tillykke med det hele :’D

  • Camilla siger:

   Tak, søde Rikke! Det bliver meget spændende at skulle på nye eventyr, så nu må vi se hvordan det kommer til at udspille sig 🙂

 7. Hvor er du sej! Tillykke med det nye job og de mange spændende oplevelser, det vil føre med sig. Jeg kender ikke så meget til Bruxelles, så jeg glæder mig til at læse mere om byen i dine kommende indlæg.

  Hm… mon ikke der også er bedre muligheder for at finde engelske bøger i Bruxelles? 🙂

  • Camilla siger:

   Tusind tak! Jeg er glad for, at du har lyst til at følge med til Bruxelles 🙂 Og jeg er helt sikker på, at det bliver meget nemmere at få masser af bogfix 😉

 8. Sidsel siger:

  Wow, hvor bliver det spændende! Tillykke med jobbet 🙂

 9. Tillykke! Hvor er det bare spændende (:

Skriv en kommentar