11. oktober 2015
Ninja Book Swap

ParcelTo af de allerbedste ting i hele verden er bøger og pakker. Der er ikke noget som at modtage en pakke med ens navn på forsiden og ukendt indhold, og alligevel vide nok til, at det er en lykkepakke!

For nylig modtog jeg for tredje gang netop sådan en lykkepakke i forbindelse med the Ninja Book Swap. Helt basalt er det en bogpakke-swap a la Secret Santa, der finder sted hvert forår og efterår. Man melder sig, og fortæller lidt om de ting man godt kan lide som inspiration til gaver – såsom notesbøger, Doctor Who, slik og kort 🙂 – og eventuelle ting man ikke er så glad for. Desuden sender man en ønskeliste af bøger, og selvfølgelig ikke mindst sin adresse, og så er det bare at vente.Ninja Swap Parcel 1 Seal and quoteDerefter modtager man information om den person man skal sende en pakke til – og her kommer Ninja-delen så ind, for den person man sender til, er ikke den samme, som den person man selv vil modtage en pakke fra. Derimod sidder der et sted i verden en anden person, som lige har modtaget din ønskeliste – og den tanke elsker jeg, når man ved, at alle, der melder sig til denne slags swaps selv elsker at modtage pakker, og derfor sandsynligvis vil gøre ligeså meget ud af det som man selv har tænkt sig 🙂

Jeg har brugt et par uger på at finde nogle bøger og fine små gaver til min person, som denne gang bor i Canada. De sidste to gange jeg har været bogpakke-Ninja, har jeg sendt en pakke til England og en til USA. Jeg synes, at det er så hyggeligt at tulre rundt og lede efter noget som både passer til personens “likes”, men som også giver mening både vægt- og prismæssigt, for selvom Ninja Book Swap ikke har noget prisloft, så er det selvfølgelig ikke meningen, at man skal bruge absurd mange penge. I stedet bliver det en slags skattejagt for at finde lige de ting, som man tror ens modtager vil blive glad for, og jeg glæder mig hver gang til at skrive det ledsagende brev, og fortælle om hvorfor jeg lige har valgt de bøger og de ting til vedkommende.Ninja Swap Parcel 2Book earringsRoma MapSelv har jeg modtaget fra både Australien og Scotland, og denne gang fra London – og jeg har været overvældet af glæde hver gang. Specielt pakken fra Australien og pakken denne gang fra London har været afsendt af folk, som tydeligvis også virkelig har taget sig tid og lagt tanker i hvad min pakke skulle indeholde udover de ønskede bøger. Blandt andet fik jeg fra min australske Ninja – nu for snart over et år siden – den fineste, fineste Doctor Who kop, som jeg elsker og drikker af næsten hver eneste dag! Og denne gang har min Ninja sendt mig et par hjemmelavede bog-øreringe, som simpelthen er noget af det fineste!

Hvis man har lidt tid og lyst til at samle og modtage sådan en fin boglykkepakke, så kan jeg kun anbefale at tilmelde sig næste gang Ninja Book Swap løber af staben! Der er ingen krav om at skulle være blogger eller sågar være aktiv på sociale medier – min Ninja denne gang fra London har bare sendt mig sin mailadresse -, så der er åbent for alle, og det er så uendeligt hyggeligt.Bird Box The Rest of Us Just Live Here

8 kommentarer til “Ninja Book Swap”

 1. Rikke siger:

  Åh, hvor er det altså fint med så megen omtanke og omsorg!

  Og hvis jeg kender dig ret, har du helt sikkert også sendt nogle fantastiske pakker af sted. Den pakke du sammensatte til mig ifbm. giveaway ramte i hvert fald spot on, og jeg glæder mig til at læse ‘Marina’ snart og sende dig en lille tanke.

  Ih, boggaveri er rart.

  • Camilla siger:

   Ja, det er nemlig bare så fin en idé, og selvom man ved pakken kommer, så bliver man lige “juleaftens-glad” hver gang 🙂

   Og mange tak for din søde tanke! Jeg er glad for, at din pakke var så tilpas, og jeg håber du vil nyde “Marina” 🙂

 2. Frk. Hyms siger:

  Det lyder fantastisk! Det skal jeg helst sikkert være med til næste gang 🙂

  • Camilla siger:

   Det er også virkelig fantastisk og superhyggeligt! Og så må jeg i øvrigt også huske at melde mig til din Secret Santa, så vi kan få flere lykkepakker! 🙂

 3. Karina L siger:

  Sikke et fint koncept! 🙂 det er så hyggeligt med den slags overraskelsespakker. Jeg har aldrig selv deltaget i noget lignende, men har i år meldt mig til Frk. Hyms’ Secret Santa 2015, så det glæder jeg mig rigtig meget til at prøve 🙂

  • Camilla siger:

   Det er nemlig et superfint koncept, og så hyggeligt – jeg kan kun anbefale at melde sig til, næste gang er til foråret 🙂

   Og ja, det er jo skønt, at Sabina har taget initiativ til endnu en omgang Secret Santa, det er nemlig også bare SÅ hyggeligt, så det skal jeg klart også været med til 🙂

 4. Malene H siger:

  Hvor er det en fin og hyggelig ting! Pakkepost ER jo netop lykkepost og at gøre det på denne måde virker fuldstændig magisk! Jeg er selv stor fan af Secret-Santa konceptet, så måske dette skulle afprøves?

  • Camilla siger:

   Pakkepost er nemlig det bedste! Og det bliver netop virkelig magisk når man slet ikke ved hvad der venter bag det anonyme ydre, men jeg har som sagt været så lykkelig hver gang over de fineste pakker fra hele verden! Jeg kan kun anbefale at tilmelde sig 🙂

Skriv en kommentar