23. juli 2013
London – here we come!

Vi holder utroligt meget af at bo i Barcelona – der er meget få ting vi reelt ikke er glade for. Alligevel har vi nok de sidste par år fundet ud af, at vi ikke skal blive her til evig tid. Det er svært at sætte ord på hvad præcist, der gør, at vi har det sådan – det er meget en (heldigvis) fælles følelse af, at selvom her er rigtig dejligt, så er det ikke et liv vi kan se os selv være i for altid.

Hvad så? Jamen, det er jo det! Vi tager det stille og roligt, og ser på de muligheder, der byder sig hen af vejen. Det primære handler om hvor jeg kan få et arbejde, som jeg vil være glad for, og føler er en udvikling i forhold til det nuværende. Det arbejder vi på…

Men alt det er bare en indledning til hvad indlægget reelt skal handle om: LONDON! Det er nemlig et af det steder vi har talt mest om i forhold til hvor i verden vi både kunne tænke os at bo, og som samtidigt giver mening i forhold til arbejde/sprog/leveomstændigheder. Men J har faktisk aldrig været i London, og jeg har ikke været der siden turen med gymnasiet i ’99 – så vi er ikke særligt London-hippe og inde i hvordan byen reelt er. Vi har dog mange gange fløjet igennem London – specielt da jeg boede i Skotland – men det tæller ligesom ikke rigtigt, vel?

Dét skal der nu laves om på!

Fordi jeg er så heldig at være udstyret med verdens bedste mor, fik vi 3 overnatninger i London i julegave, og de skal så bruges nu. Vi har føjet et par nætter mere til, så vi i alt har 6 dage i den engelske hovedstad – så skal der bare opleves og hygges løs!

Vi har absolut ingen planer for hvad vi skal – det bliver helt på frihjul, men jeg kan godt garantere, at der kommer til at indgå store mængder vandren, spisning og udforskning af hemmelige gyder 🙂

London alleywayVi har generelt været meget velsignede med muligheder for at rejse – både sammen med familie og på besøg hos venner rundt omkring i verden, og det er skønt at kunne rejse og være sammen med mennesker man holder af. Specielt når man ikke har dem tæt på i hverdagen – derfor er det også så dejligt, at vi så tit har besøg i huset, for så kan man “lege” lidt ferie weekenden over 🙂

Men nogle gange, så er det også ret skønt bare at være sig selv… Og det gik op for os, at det efterhånden er ret mange år siden vi bare har været på “rigtig” ferie kun os to… Faktisk ikke siden vi var i Rom i maj 2007, så det glæder vi os rigtigt meget til.

Vi tager afsted sent i morgen nat/torsdag morgen, så de næste par indlæg kommer nok til at være tosserne på tur – det skal nok blive interessant!

Camilla

4 kommentarer til “London – here we come!”

 1. Eeyorenyk siger:

  Hej Camilla

  Tusind tak for din (lange) besked på min blog. Hvor hyggeligt at du ligefrem har siddet og surfet rundt og kigget tilbage i arkiverne. Dem er der jo trods alt en del af snart. 😉

  Fedt at du også har fået øjnene op for Supernatural. Er du “kun” på sæson 2, har du jo tonsvis af timer tilbage med nye eventyr, ukendte personligheder og overnaturlige kampe. Sommetider ville jeg næsten ønske at jeg kunne skrue tiden tilbage og selv opleve hele serien for første gang – Én gang til. Den første gang, hvor man sidder på kanten af sofaen, bider negle og fælder en tåre er bare helt speciel. Selvom der da stadig er afsnit jeg kan hulke af grin over. Og et par afsnit jeg alligevel må fælde en tåre til. Sæsonfinalen her i forsommeren ramte mig lige dybt i hjertet. *sniff*
  Jeg kan huske Buffy fra mine teenageår *mimre mimre* hvor de blev sendt på TV2 om eftermiddagen, sammen med Beverly Hills. Der så “man” dem fast, det var ret moderne i min klasse og omgangskreds. De første omgange var jeg ret glad for, men jeg mistede interessen undervejs, omkring dér hvor ham den lyshårede begyndte at dukke op regelmæssigt. Spike, hed han det? Ham dæmon-fyren? Jeg synes serien mistede lidt fokus og kørte alt for langt ud, så jeg droppede den nogle år, indtil den nærmede sig finalen, og så så jeg de sidste 5-10 afsnit, så jeg fik slutningen. Sådan havde jeg det også med Heksene fra Warren Manor. Haha.

  Jeg har desværre aldrig rejst så meget – Slet ikke som dig. 😉 Men USA vandt mit hjerte sidste efterår og er dét jeg går efter. Ellers har jeg nu altid haft det ok i Danmark, men uanset hvor jeg ender, så vil jeg gerne kunne rejse mere, bare på ferie rundt omkring. Opleve nye kulturer, se nye steder og få nye indtryk. Det håber jeg på at kunne holde ved lige, også selvom det koster lidt nye prioriteringer og stædighed, når det gælder opsparing. 🙂

 2. Camilla siger:

  Tak for din kommentar!

  Jeg ved præcis hvad du mener med at misunde dem, som stadig har førstegangsoplevelsen af en bog/serie/film man selv elsker 🙂
  Glæder mig, at det lader til der stadig er mange timer tilbage af det gode jeg har set i “Supernatural” indtil videre.

  Det er lidt sjovt med Buffy, for jeg gad slet ikke se den dengang den kom i fjernsynet! Jeg ligefrem hånede min mand lidt for at han gad se sådan noget pjat 🙂 Men så skulle jeg skrive speciale, og så kunne jeg jo passende overspringshandle ved at se hele Buffy på 2 måneder 🙂 Den er klart allerbedst set fra ende til anden, så hvis du en dag sidder og mangler noget nyt.. 😉

  Og jeg kan sagtens forstå dit forhold til USA. Sådan har jeg også selv haft det i mange år, selv inden jeg nogensinde havde været der – og det blev kun bekræftet da jeg så endelig kom derover 🙂 Det er helt sikkert, at jeg en dag vil prøve at bo der – om ikke andet, så bare for at vide at jeg har prøvet det, og så må man jo se om det er noget man vil resten af livet eller bare i en periode 🙂

 3. Gitte siger:

  Hej,
  Jeg har kigget lidt rundt på din blog, og vil bare sige hvor jeg dog misunder at du har boet så mange steder i verden – det lyder helt fantastisk :)! London er bestemt en dejlig, dejlig by, så jeg håber I får en fantastisk ferie derovre!
  Knus Gitte, boghylden.wordpress.com

  • Camilla siger:

   Hej Gitte,

   Tak for din kommentar! Det er dejligt, at der allerede er flere, som har lyst til at læse lidt med 🙂

   Jeg har efterhånden boet et par steder, og det er helt klart store oplevelser hver og en, men selvfølgelig også på godt og ondt. Og så kan jeg se på din fine blog, at jeg jo er ca. 10 år ældre end dig, så du kan jo sagtens nå at komme afsted 😉

   Og TAK! Vi glæder os helt vildt til at komme afsted og opleve London 🙂

   Glæder mig til at følge med ovre hos dig 🙂

Skriv en kommentar