7. juli 2013
Hvorfor hedder bloggen ”Twenty Years from Now…”?

Det gør den, fordi det er den første sætning fra mit yndlingscitat, som jeg prøver at efterleve i de store beslutninger her i livet:

”Twenty years from now,
you will be more disappointed by the things that you didn’t do
than by the ones you did.
So throw off the bowlines.
Sail away from the safe harbor.
Catch the trade winds in your sails.
Explore. Dream. Discover.”

Citatet er fra en ukendt kilde (selvom det ofte bliver tilskrevet Mark Twain), og fra første gang jeg læste det har jeg følt, at det var utroligt rammende for hvordan jeg gerne vil leve mit liv.

Jeg er ikke typen, der bare springer ud i at prøve alt eller altid skal have gang i den – jeg elsker mere end noget andet at slappe af med en god bog, men for mig handler det om, at hvis man virkelig vil eller drømmer om noget, så skylder man sig selv i det mindste at prøve! Det kan aldrig gå værre end galt, og der vil altid komme en oplevelse ud af det…

Og så handler det også om, at noget af det vigtigste vi mennesker kan, er at drømme… Og det er ligegyldigt om din drøm er at blive sanger eller at rejse til Brasilien eller at blive en god mor eller… Bare man drømmer, bare man bliver ved med at have noget at stræbe mod…

Camilla
Kategorier: Bare mig Tags:

Skriv en kommentar