6. juli 2014
Hip hip hurra!

Tænk engang. For præcis et år siden satte jeg mig for første gang til tastaturet, og skrev mit allerførste blogindlæg nogensinde! Det var vist mest af alt ret fjollet, men slog nu egentlig tonen ret godt an. 🙂

Jeg ved godt, at det er en kæmpe kliché at sige, at tiden er fløjet forbi – men det er den vitterligt. Og så alligevel… Siden det første indlæg har jeg oplevet så mange ting, mødt så mange søde mennesker gennem bloggen, og ikke mindst flyttet hele mit liv til endnu et nyt land.  Og når jeg tænker på TwentyYearsFromNow føles det som om jeg altid har haft bloggen.

VægkunstGracia2

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg ikke er (og nok heller aldrig bliver) en meget konsekvent og regelmæssig blogger – jeg bliver pludselig inspireret, og er virkelig ikke god til at planlægge indlæg eller have fast blogtid indlagt i min hverdag. Derfor kan der også godt være længere pauser mellem indlæggene, når verden pludselig kommer med uventede forhindringer, og mit fokus er andetsteds – specielt den seneste tid mens vi har flyttet og skullet vænne os til så meget nyt.
Men jeg holder så meget af at blogge herinde! I dag kan jeg slet ikke forestille mig ikke at have TwentyYearsFromNow, og hygger mig stadig med hvert indlæg, og elsker hver eneste kommentar.

For hvor hyggeligt det end er at have en blog, så er det selvfølgelig mere end noget andet interaktionen med mine kære læsere, der i virkeligheden gør det hele sjovt og værd at holde fast i! Så derfor:
Tusind tak til alle jer, som har fulgt med – hvad enten I har været med fra starten eller først er kommet til for nylig – og skrevet kommentarer, og generelt bare har givet mig lysten til at blive ved med at skrive. Lige nu er jeg sikker på, at bloggen kommer til at bestå til evig tid!

Blogfødselsdag

Så selvom det jo er bloggens fødselsdag, så vil jeg gerne lave en lille giveaway til mine dejlige læsere!
Som til en rigtig fødselsdag, så vil gavens indhold forblive en hemmelighed indtil en heldig vinder åbner den, men jeg kan sige så meget, at den vil indholde ting både fra min tid i Barcelona og her i Bruxelles –  lidt til ganen og lidt til sjælen. 😉

For at deltage skal I bare skrive en kommentar til indlægget med jeres navn og mail inden d. 11 juli kl. 21, og så må I også meget gerne komme med eventuelle forslag til hvis der er noget specifikt I kunne tænke jer at læse et indlæg om i bloggens næste leveår. Så vil jeg se hvad jeg kan gøre for at opfylde jeres ønsker.

Endnu en gang tusind tak!

9 kommentarer til “Hip hip hurra!”

 1. Mette siger:

  Tillykke!!! 😀

  Det er så hyggeligt at følge med i dine skriverier, og det er spændende og rart at høre om livet for en dansker i udlandet! Jeg glæder mig til at læse meget mere fra dig i fremtiden.

  Sikke en spændende konkurrence med hemmeligt indhold 😀 Min mail er writingthedreams@gmail.com (og jeg hedder Mette ;D )Og endnu en gang tillykke 🙂

 2. Frk. Hyms siger:

  Stort tillykke! 🙂

  Jeg elsker at følge med i dine eventyr og ser virkelig frem til at læse mere om Bruxelles 🙂

  Sabina – SaHyms@gmail.com

 3. Stort tillykke 🙂 Selvom du ikke blogger så regelmæssigt, er det hyggeligt at følge med! Det behøver ikke være hver dag for at være godt.

  Nu du bor i Belgien, hvor øllet flyder (eller i hvert fald er god), kunne du måske lave en lille ølguide? Hvis du ikke allerede har testet diverse, så var det måske en idé 😉
  Du kunne også fortælle lidt om finurlige ting i hverdagen – som måske er meget anderledes end Barcelona?

  Ps. smider lige min mail kontakt@chinavianliving.dk i tilfælde af at jeg skulle være så heldig at vinde din hemmelige giveaway!

 4. Tillykke med blogfødselsdagen!

  Jeg vil gerne høre lidt mere om de belgiske madtraditioner, og hvad der er mest mærkeligt/sjovt/spændende set i forhold til danske øjne 🙂

 5. Irene siger:

  De spontane indlæg er sommetider de bedste. Man kan ikke planlægge sig ud af alting 🙂

  Tillykke med første år! 🙂

 6. Rikke siger:

  Tillykke med det første blogår! Gid der må komme mange flere!

  Rikke, prikkerikkekrikke@yahoo.dk (min mail fremstår altid så professionel.. ahem)

 7. Kathrine siger:

  Næh, hvor fint. Stort tillykke med det første år. Jeg troede faktisk du havde blogget længere end det. Så har jeg jo fulgt med næsten fra starten af 😀
  Jeg vil også sige stort tillykke med flytningen, jeg følger spændt med på sidelinjen 🙂

 8. Laura siger:

  Kæmpe tillykke! Det er en fornøjelse at læse med herinde. Hvad med nogle kontrast-indlæg? Sådan med forskelle mellem de lande du nu engang har boet i? Og evt. ift. Danmark? 🙂

 9. Tillykke med dit første blog-år!:-) Du har en dejlig blog og jeg har fulgt regelmæssigt med lige fra starten. Jeg fejrer også snart 1-års dag på min blog:-)

  Det er for sent at være med i konkurrencen – ellers en god ide.

  God sommer.

  http://carrymystyle.com/Four-things-I-have-learned-about-happiness-in-Alanya

Skriv en kommentar