28. marts 2014
Fine boggaver

Der findes ikke særligt mange ting, der kan gøre mig lige så glad som firkantede pakker. Selv når det er mig, der har bestilt dem, og ved præcis hvad sådan en brun papkasse fra Amazon eller Bookdepository indeholder, så gør det enhver dag lidt lysere.

Derfor hoppede jeg straks med på vognen, da Irene for nylig igen afholdte sit fine “Boggave”-projekt! Helt enkelt går det ud på, at man melder sig til, bliver sat sammen to og to, og derefter køber en bog eller to til hinanden. Man sender en slags “ønskeliste”, så ens makker kan få en idé om hvad man holder af, men ellers er hele pointen, at man netop forhåbentlig kan modtage nogle helt nye bøger til sin samling, som man måske ikke lige selv ville have fundet på.

Jeg blev makker med Kathrine, og da vi først havde fået sendt vores præferencer til hinanden, var det meget tydeligt, at vi havde utrolig ens smag, og at det derfor ville blive ekstra sjovt at finde på noget.

Da pakkeposten endelig ankom til min dør, ventede der mig 2 fantastiske gaver:
Boggave1“The Sword of Shannara” af Terry Brooks
“Lunar Park” af Bret Easton Ellis

Sjovt nok var jeg overbevist om, at jeg allerede ejede Brooks bogen og havde haft den i årevis, men en inspektion af hylderne viste mig, at jeg enten må have drømt det eller kommet til at give den væk! Jeg ser det som et klart tegn fra universet om, at NU skal jeg have læst den 🙂

Det var jo næsten givet, at vi ville sende noget fantasy til hinanden, men jeg er virkelig glad for, at Kathrine også sendte noget lidt anderledes med. Jeg har hørt meget godt om Easton Ellis, men har endnu ikke fået læst noget af ham, så det vil jeg glæde mig rigtig meget til.

Jeg valgte at tage udgangspunkt i nogle af mine favorit-fantasyfortællinger/forfattere, som Kathrine ikke havde læst endnu:

Boggave2“The Earthsea Quartet” af Ursula K. Le Guin
“Neverwhere” af Neil Gaiman

Tusind tak til Irene for den fine idé og organisation, og tak til Kathrine for de fine nye læseoplevelser!

Camilla
Kategorier: Bøger

En kommentar til “Fine boggaver”

  1. Rikke siger:

    Åh, jeg elsker, at du har videregivet ‘Neverwhere’. Den er så fantastisk! Bogprojektet er bare så hyggeligt 🙂

Skriv en kommentar