1. november 2013
El día de Todos los Santos

I dag er det Allehelgensdag her i Spanien, og det betyder først og fremmest fridag!

Efter et skønt besøg fra bedsteveninden, og efterfølgende vildt travle dage på arbejdet, har jeg nu fundet lidt tid til at pleje bloggen – og ikke mindst rode lidt med et nyt projekt, som jeg forhåbentlig snart kan løfte sløret for.

Hvad har jeg så lavet? Jamen, jeg har:

 • Været tilbage på den nye yndlingsrestaurant Bambarol, som levede fuldt op til sit ry
 • Spillet Settlers med bedsteveninden og blind tredjemakker, der hed Johnny (og tabt til Johnny, men det fortæller vi ikke til nogen, vel?)
 • Været på amerikansk diner, og få en fantastisk burger og vaniliemilkshake!
 • Købt fin ny vinterfrakke, som jeg allerede glæder mig til at tage på (ved godt jeg ikke må brokke mig over, at det endnu er for varmt…)
 • Været på kursus om forandringsmanagement og stressmanagement, som begge var ganske interessante og givende, omend ikke ligefrem revolutionerende
 • Fundet en ny yndlingscafé, der laver lækre sandwiches, smækre kager og en skøn chai frappé! Mums!
 • Haft min anden “intercambio” med min nye spanske veninde (hvor vi taler om alt mellem himmel og jord over en kop kaffe – den ene time på spansk, den anden på engelsk)
 • Slet ikke læst nok taget i betragtning de mange fine nye bøger jeg har stående på hylden, men det skal jeg nok få rådet bod på her i den lange weekend
 • Set en frygtelig masse af serien “New Girl”, som er så sjov, at jeg decideret sidder og hulker af grin (i går var jeg ved at falde af motionscyklen, fordi jeg grinte så meget – måske jeg skal se noget mindre morsomt mens jeg cykler…)

Chai latteFrakkeNew Girl

Alt i alt er jeg, trods forsømt blog, ganske godt tilfreds 🙂

November kommer til at handle om fokus på det spanske (nu skal jeg blive bedre!), hyggelige besøg fra det danske, den efterhånden traditionelle og stort anlangte Thanksgiving middag med dertilhørende football, sikkert en masse arbejde, og helt sikkert en masse læsning og blogning.

Hvad med jer? Hvad har I brugt den sidste uge i oktober på? Og hvad står der i kalenderen for november?

2 kommentarer til “El día de Todos los Santos”

 1. Rikke siger:

  Åh hvor lyder det dog til, du har haft det travlt (og rart). Det er nu så dejligt at kunne opliste den ene spændende aktivitet på liste efter den anden!
  Og ja. New Girl er alt for sjovt, alt for charmerende og alt for vanedannende! Åh hvor jeg elsker den serie.
  Dine novemberplaner lyder fine og hjemlige; helt perfekte til november måneds mærkelige overgang fra efterår til vinter.

  Min sidste uge i oktober er fløjet afsted. Jeg har haft en praktikant at sammensætte skema for på litteraturvidenskab, og ‘tage mig af’ i løbet af ugen, og derfor har mine skoledage været en anelse mere travle, end de plejer. Men heldigvis har jeg også fundet tid til en bytur, kærestehygge og en stor pakke med nye bøger. Og så er alt jo, som det skal være.
  November vil for mig blive fyldt med eksamens-forberedelser, hjemmehygge, veninder og lidt jule-optakt. (Åh hvor jeg elsker jul. Virkelig.) Jeg tror, det er en fin måned, vi går i møde 🙂

  • Camilla siger:

   Yay, endnu en New Girl fan! Jeg har desværre allerede indhentet serien, så nu venter jeg (u)tålmodigt på nye afsnit 🙂

   Hvor lyder det interessant med en praktikant, selvom det har været travlt. Og ja, når man er bognørd som os, så kan man altid om ikke andet måle månedens kvalitet på mængden af nye/læste bøger 😉

   Håber din november bliver rigtig god!

Skriv en kommentar