10. oktober 2013
Dewey’s 24-hour Read-a-Thon

dewey1På lørdag d. 12 oktober er det endnu en gang tid til Dewey’s Read-a-Thon. Det er helt basalt 24 timer, hvor deltagere fra hele verden på samme tid starter med at læse, og så ellers læser alt hvad de kan!

Jeg hørte første gang om Dewey’s for et par år siden, men hver gang det er blevet afholdt har jeg haft planer den weekend – desuden har jeg jo først for nylig fået en blog, og selvom man sagtens kan deltage uden at blogge/tweete/tumblr’er/facebooke om det, så er det unægtelig en del af hyggen, at man kan dele sin læse-ton med andre.

Der er noget helt specielt over tanken om, at mens man sidder og læser, så er der tusindvis af andre over hele verden, der læser på samme tid og med samme formål.

I min tidszone, som jo er Central European (CET), lyder startskuddet kl. 14 lørdag, og da planlægger jeg at sidde enten på altanen eller i sofaen i hyggetøj (muligvis pyjamas) bevæbnet med masser af te, guf og en fuldkommen ledig kalender! Og så har ham J været så flink at gå med til bare at servere aftensmad under bogen når den tid kommer 🙂

Der er mange forskellige tips til hvordan man bedst holder sin motivation kørende, for selvom man elsker at læse, så kan det godt være hårde sager at skulle læse mere eller mindre uafbrudt i 24 timer. Jeg satser hårdt på at kunne blive oppe hele natten (man er vel ikke Oscar og Superbowl veteran for ingenting!), men nu får vi se…

Min læseplan er først og fremmest, at intet må være 100% fastlagt – jeg har udvalgt mig en bunke bøger, som er varieret, og som jeg gerne har villet læse længe, men hvis jeg pludselig får en ubærlig lyst til at genlæse yndlingsbørnebogen, så skal der være plads til det.

Jeg vil løbende opdatere herinde om hvordan det går, og jeg håber, at I har lyst til at følge lidt med (og opmuntre mig lidt undervejs), eller måske endda selv have lyst til at sætte lidt eller hele lørdagen af til at hylde bøgernes fantastiske univers!

Camilla
Kategorier: Bøger Tags: , ,

6 kommentarer til “Dewey’s 24-hour Read-a-Thon”

 1. Rikke siger:

  Åh, det er så hyggeligt, du deltager! Jeg glæder mig sådan til en hel dag med hygge og læsning. Man har vel netop Oscar-træning 😉

 2. Søs siger:

  God fornøjelse! 🙂
  Er lidt misundelig, når man i disse dage ikke læser om andet end lørdagens event, og jeg har ikke mulighed for at deltage denne gang. Har først nu hørt om det, men synes det lyder skægt. Jeg håber på at kunne være med til forårets runde (hørte det er 2 gange årligt?)

  • Camilla siger:

   Tak!
   Jeg kender det så godt – jeg har været så misundelig de tidligere år 🙂 Håber du kan være med næste gang, det kunne være så hyggeligt! Ja, det er 2 gange om året, så næste gang vil være engang i april 2014.
   Denne gang var det faktisk mest held, der gjorde at jeg ikke havde nogen planer, men fremover vil jeg være bedre til at holde øje med det.

 3. Maier siger:

  Det er en sjov (blog)verden vi lever i. Hvor kommer jeg mange steder hen på denne måde. Lige nu til Barcelona åbenbart. Løb ind i dig på en anden spændende side. Nu er der hermed tilføjet en ekstra stressfaktor til min dagligdag – endnu en blog. Må man læse blogs på de 24 timer der – så kan jeg da få indhentet noget af det forsømte. Jeg lurer i hvert fald med ved dig nu. God læselyst på altanen.

  • Camilla siger:

   Ja, det er noget af en verden. Jeg er selv relativt ny i blogverdenen (også som læser), og det er virkelig utroligt hvor langt og hvor længe man kan komme omkring!

   Og tak og velkommen til! Jeg er trods alt glad for, at jeg kan bidrage til din “blog-stress” 😉

Skriv en kommentar