14. januar 2014
Det der med at blogge…

Jeg er blevet ret glad for bloggen – det er forhåbentlig ikke nogen hemmelighed. Jeg holder meget af at finde på indlæg at dele med jer, og modtage jeres kommentarer og ikke mindst selv udforske de spændende, anderledes, sjove og triste blogs, der findes rundt omkring.

Jeg har egentlig aldrig forventet at få andet “ud” af bloggen end interaktion og nogle hyggelige timer – men i går oplevede jeg den fine bonus, der åbenbart også kan være ved at have en blog: jeg tilbragte dagen sammen med et nyt og interessant menneske, som jeg aldrig ville have mødt hvis ikke det var for bloggen!

Hende her er lige kommet til Barcelona, og skal tilbringe de næste 5 måneder i byen – og jeg har flere gange tilbudt at mødes til en kop kaffe og en snak, hvis hun skulle have lyst.
I går blev en hurtig kop kaffe pludselig til 7 timers tapas, vandretur, en del drinks og aftensmad – alt sammen akkompagneret af en frygtelig masse snakken om alt mellem himmel og jord!

Mad

Det er stadig ret utrolig for mig, at en lille “fritidssyssel” på den måde kan give sådanne hyggelige oplevelser! Flere af dem, tak – så I slipper nok ikke for mig lige med det samme. Og jeg giver SÅ gerne en kop kaffe næste gang I kigger forbi Barcelona! 🙂

12 kommentarer til “Det der med at blogge…”

 1. Laura siger:

  Ej hvor hyggeligt! Det er så dejligt, når der følger sådan nogle gode (og nogle gange uventede) oplevelser med 🙂

  • Camilla siger:

   Ja, det var virkelig hyggeligt! Og egentlig ret uventet, at man også kan få den slags oplevelser med “bare” fordi man sidder og skriver derhjemme 🙂

 2. Rikke siger:

  Det er en af de bedste og mest fantastiske bonusser ved blogging; fællesskabet og muligheden for at skrive/snakke/mødes med søde, fremmede og dog så velkendte mennesker. Hvor er det skønt – og enestående. Jeg havde heller aldrig regnet med det, da jeg begyndte, men nu er jeg pludselig i læseklub med 3 skønne damer og ses med et par andre også, foruden hyggelige skriverier med andre. Det er så skønt og så givende!

  Og hvor ser det bare ud til at være en hyggelig aften, I har haft. Det bedste er nu de uventede møder der udvikler sig til timelange samtaler og hygge! Jeg elsker det 🙂

  • Camilla siger:

   Jeg er så glad og stadig lidt overrasket over, hvor meget man får ud af at have en blog! 🙂

   Jeg vidste det jo godt lidt med alle de søde mennesker man “møder” online, men i går fik virkelig cementeret hvor utroligt det er at kunne mødes med en person man nærmest føler man kender selvom man aldrig har mødtes før 🙂

 3. Karin siger:

  Det er også skønt at følge dig. :0)
  Det er nemlig helt fantastisk at møde ligesindede på den måde. Og fedt at det så også kunne lade sig gøre i Spanien. :0)

  • Camilla siger:

   Tusind tak, Karin! 🙂

   Og ja, det er virkelig så fint, at det kunne lade sig gøre – og jeg håber så absolut, at det ikke er sidste gang 🙂

 4. Hvor ser det bare hyggeligt ud og lækker mad! Jeg har også lige mødtes med en dansker i Alanya. Det var rigtig hyggeligt at mødes med hende og det var også grundet min blog:)

 5. Trix siger:

  Det var en fryd! Glæder mig allerede til mange flere kaffedates med solskin og tapas. Tak fordi, du viste mig den dejlige by!

 6. Eeyorenyk siger:

  Den slags fællesskaber og møder er bare fantastiske. Og når man starter med at blogge regner man slet ikke med at det overhovedet er noget der kommer på tale. Men så finder man lige pludselig en dag sig selv i selskab med et fremmed menneske, hvor det hele svinger. Og så føles det helt rigtigt. 🙂

  • Camilla siger:

   Ja, jeg er virkelig positiv overrasket! Og det er netop en hel unik måde at mødes på fordi man alligevel “kender” hinanden lidt gennem bloggen – det er klart indtil videre den største bonus ved bloggen, at jeg har mødt så mange søde mennesker allerede. Både online og nu in real life 🙂

Skriv en kommentar