24. januar 2014
Bag skærmen

Bloggen har været i gang et godt stykke tid nu, og jeg er lige blevet informeret af Bloglovin om, at vi er nået 40 faste læsere derinde! Ja, det er jo ikke enorme tal, men for mig er det et skønt tegn på, at der kommer læsere til, og det er vidunderligt uanset hvor mange det drejer sig om 🙂

Så derfor tænkte jeg det var på tide, at jeg måske fortæller lidt mere om mig selv, så without further ado:

 

20 random facts om mig

1. Jeg er meget socialt anlagt, og elsker at være i selskab med andre – samtidigt er det en livsnødvendighed for mig at have tid helt for mig selv, hvor jeg slet ikke skal tale med andre.

2. Jeg elsker skumfliser! Og tyggekarameller!

3. Jeg synes Treo-tabletter er noget af det værste i hele verden! Dem har fanden skabt!

4. Som barn boede min mor og jeg hver sommer 3-4 måneder i et kolonihavehus på ca. 20 m2, som kun havde koldt vand og lokum, og det var det bedste i hele verden!

VennelystMidt under en vandkamp – det er selvfølgelig mig med baljen! (cirka 1986)

5. Jeg taler kun engelsk og dansk helt flydende, men kan klare mig ret godt på fransk, spansk, hollandsk og svensk.

6. Jeg snakker rigtig meget! Hele tiden… Og hvis der ikke er nogen at tale med, så kører der mindst 2-3 samtaler med fiktive personer i mit hoved 🙂

7. Jeg har ikke noget kørekort. Jeg har aldrig boet et sted hvor det var nødvendigt eller særligt praktisk, så…

8. Jeg går meget lidt op i mærkevarer – hvis noget er godt håndværk eller meget pænt, vil jeg gerne betale gode penge for det, men jeg gider ikke betale penge for et eller andet navn i nakken.

9. Som barn var jeg konkurrencesvømmer og trænede 2-3 timer hver anden dag. Senere blev det for meget, men jeg er stadig en kæmpe vandhund, og elsker at svømme!

VandStranden i Collioure nær Perpignan

10. Jeg er ret dårlig til at holde gejsten – jeg har enten masser af overskud og energi, eller har mest af alt bare lyst til at sidde i min egen boble og ikke blive forstyrret, mens jeg læser min bog.

11. Jeg er bidt af en gal spillefugl og ELSKER at spille brætspil og kortspil – jeg kan sagtens bruge en hel dag på ikke at lave andet, og er altid klar på et spil mere

12. Jeg kan være rigtig dårlig til at holde kontakten og skrive breve/mails/ringe.. Jeg tror dog heldigvis, at mine nærmeste efterhånden ved, at det ikke siger noget som helst om hvor meget jeg holder af dem

13. Jeg er på mange måder ret “barnlig” – jeg elsker at fjolle og lege, har en meget livlig fantasi, interagerer dagligt med mine bamser, elsker magi og eventyr, og bryder mig faktisk ikke om ordene “voksen” eller “moden” som indikatorer for hvordan man er som person. 

14. Jeg drømmer om et hjem i sirlig orden med blanke overflader, men jeg er et kæmpe rodehoved, der hellere vil hygge og læse end gøre rent, så….

AfslapningDet der med at slappe af og læse er tydeligvis ikke noget nyt… (cirka 1991)

15. Jeg samlede på sten som barn, havde virkelig mange og kunne bruge timer på at rengøre dem og arrangere dem. I dag har jeg kun et par stykker, som alle kommer fra specielle steder.

16. Jeg elsker at danse! Som barn dansede jeg hvorsomhelst og nårsomhelst – ved busstoppestedet, i frikvarteret, på cyklen (det kan lade sig gøre). I dag er jeg blevet bedre til at holde mig i ro når jeg går på gaden, men er der et dansegulv (eller bare et sted man kan dreje rundt), så er jeg klar!

17. Jeg har en ret eklektisk musiksmag, og holder lige meget af Phil Collins, Eminem, Queen, Johnny Cash, Beethoven, Depeche Mode og Volbeat.

18. Jeg er en “procrastinator” (altså udskyder?) af rang – hvis noget kan gøres senere, så bliver det gjort endnu senere… Jeg brugte eksempelvis det meste af min specialeskrivningstid på at se hele Buffy… Og Angel.

19. Jeg har så mange drømme om hvad jeg gerne vil opleve i mit liv, at mange af dem er direkte modstridende, og det kan godt en gang i mellem føre til lidt tristhed over, at jeg kun har det ene liv til at skulle “nå” det hele.. Men jeg tror dog mest på, at det er en god ting at drømme.

20. En af mine allerstørste rejsedrømme er at tage på en meget lang roadtrip i USA.

Bonusinfo: Jeg elsker at møde nye mennesker og prøve nye ting! Så jeg mener det der med at give en kop kaffe, hvis I skulle komme forbi Barcelona 😉

16 kommentarer til “Bag skærmen”

 1. Laura siger:

  Virkelig et hyggeligt indlæg, Camilla! Og angående punkt 20 – selvom vi har været afsted, så drømmer jeg stadig om en meget lang roadtrip 😉 Haha. Og hallo, fedt med alle de sprog der! Jeg kan begå mig på dansk, engelsk og halvt tysk =/ Ikke så imponerende 😉

  • Camilla siger:

   Tak Laura!

   Og ja, det er bare en drøm! Og jeg kan virkelig godt forstå, at man gerne vil afsted igen selvom man allerede har været afsted én gang 🙂

 2. Anne siger:

  Jvf punkt to: du elsker også nogle meget mærkelige, utroligt parfumerede karamel/jordbærstænger, som du fik fra din værtsmor i Belgien eller USA? Til dato det mærkeligste slik, jeg har smagt! Kram

 3. Søs siger:

  <3 Johnny Cash <3 Angel 😉 Haha

 4. Sidsel siger:

  Hvis jeg nogensinde kommer til Barcelona, så skriver jeg 🙂 Lyder til vi har meget til fælles. Danse, spille, rejse, drømmer om orden, ‘barnlig, det hele passer 🙂

 5. Irene siger:

  Haha. Jeg samlede også på sten. Og ispinde. Disse ting skulle udgøre en hestestald med tiden…. Det skete så aldrig 😉

  • Camilla siger:

   Det er så smart med sten! Jeg er dog ikke sikker på, at min mor var lige så enig i hvor nødvendigt det var med alle de sten i hele huset 😉

   En hestestald alligevel? Det ville jeg ellers gerne have set 😉

 6. Hyggeligt at læse lidt om dig. Hvis du fortsat tænker på at flytte til USA, så vid at der er ingen vej udenom at lære at køre herovre. Tro mig, jeg prøvede og regnede med at man kunne slippe udenom i en storby. Men nope! Hvis du kommer på road trip til USA, er jeg også frisk på en kop kaffe :-))

  • Camilla siger:

   Tak!

   Ja, det er jeg helt sikker på – der er ingen vej udenom i USA når det kommer til at køre. Jeg håber på, at det en dag måske kan lade sig gøre at tage det derovre – i hvert fald har det også klart spillet ind, at det er så pokkers dyrt at tage et kørekort i DK (og Spanien for den sags skyld)

   Og jeg kommer helt sikkert forbi til en kop kaffe i SF, når jeg engang tager på roadtrip! 😉

 7. Eeyorenyk siger:

  Hvad er en skumflise?

  Jeg drømmer også en roadtrip i USA. Åh, det ville være SÅ skønt at kunne en dag, men man skal jo aldrig sige aldrig. 😉

  • Camilla siger:

   En skumflise det er de der skum-nogen, som både findes i hvid og lyserød – “thea skum” tror jeg faktisk de rigtig hedder. Det er en klassiker i bland-selv slik 🙂

   Og nej, men skal nemlig ALDRIG sige aldrig – man skal bare blive ved med at drømme og arbejde mod sine drømme!

 8. Kristina Lorenz siger:

  Hej Camilla.
  Jeg kom tilfældigt ind på din blog da jeg søgte billeder fra Kolonihaven Vennelyst. Jeg genkendte straks din mormors hus – for det ejer jeg idag 🙂
  Skulle din vej falde forbi en dag, er du velkommen til et kig 🙂
  Vh. Kristina

 9. […] 20 random facts om mig […]

Skriv en kommentar