22. juli 2013
7 år, Niels!

I dag er det syv år siden J og jeg sagde officielt ja til at være hinandens.

Jeg har gået i løbet af dagen og forsøgt at finde på nogen bevingede ord om hvor utroligt det er, at man kan finde et andet menneske som man på den måde simpelthen bare passer sammen med… Men det er helt utroligt svært at sætte ord på hvorfor det lige skulle – og bliver ved med – at være ham, hvordan vi bare har det godt sammen og hvordan i alverden han som ingen anden kan se på mig,  så jeg føler mig som den smukkeste i verden…

Alt sammen meget mystisk, og helt og aldeles ubeskriveligt.

BryllupsdagFik ved et utroligt held fanget det her til vores bryllupsdagsmorgenmad på altanen – Sådan er det bare…

 

Camilla
Kategorier: Bare mig Tags:

2 kommentarer til “7 år, Niels!”

  1. Rikke siger:

    Stort tillykke med de 7 år. Det er så enestående at finde den, man blot ved, man skal være sammen med. Den som får ordene til at ophøre og sommerfuglene til at flakse i maven.
    Jeg har faktisk også selv fejret 7 år med min kæreste. Det var dog ikke bryllupsdag – bare ‘kærestedag’. Men det er nu alligevel noget særligt at tallene langsomt sniger sig op, og mange kender hinanden bedre og bedre.

  2. Camilla siger:

    Tak, Rikke! Ja, det er noget helt utroligt, og umuligt at beskrive eller forklare, men det gør hele verden lidt lysere og bedre at være i 🙂

    Vi er efterhånden nået til snart 11-års kærestedag, og den betyder mindst ligeså meget 😉

Skriv en kommentar